Orar Salute Per Aqua

Pentru ca apreciem valoarea timpului dumneavoastra liber si dorinta de confort si intimitate, serviciile oferite in cadrul zonei de relaxare Salute Per Aqua se adreseaza doar membrilor sai.

Serviciile disponibile in cadrul zonei de relaxare Salute Per Aqua sunt disponibile conform programului de mai jos:

Luni - Duminica: 6:00 - 22:00

Masaj
Luni - Vineri:

16:00 - 22:00
Sambata:
12:00 - 17:00
Duminica:
- pe baza de programari

*Pentru toate serviciile noastre de masaj este recomandata programarea prealabila.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati departamentului Front Office SPA Tel: 0264.450.101 (interior 625).

Regulament Salute Per AQUA - Hotelul CITY Plaza din Cluj-Napoca

Definirea unor termeni ce urmeaza a fi utilizati in prezentul regulament:
SPA = zona de relaxare Salute Per Aqua de la Hotelul CITY Plaza din Cluj-Napoca
Sedinta = interval de timp dintr-o zi in care o persoana beneficiaza de servicii oferite în cadrul SPA-ului
Abonament = minim 4 sedinte
- Respectarea tuturor regulilor din prezentul Regulament este obligatorie pentru toate persoanele care acceseaza SPA-ul din cadrul Hotelului CITY Plaza.
- Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor tuturor persoanelor care acceseaza SPA-ul, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor existente in cadrul SPA-ului.
- Plata pentru serviciile SPA se efectueaza sub forma de numerar, card bancar sau alta forma legala de plata.
- SPA-ul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. In scopul securitatii tuturor persoanelor aflate in incinta SPA-ului, este interzisa in mod categoric purtarea de arme albe, de foc sau cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta SPA-ului sunt interzise in mod categoric. Este interzis accesul in incinta SPA-ului:
- Persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor;
- Persoanelor cu igiena corporala precara sau in haine murdare;
- Persoanelor insotite de animale;
- Persoanelor cu boli infectioase;
- Persoanelor care nu detin incaltaminte si imbracaminte de schimb.
- Personalul SPA nu are pregatire medicala. Este recomandat ca toti clientii sa consulte un medic inainte sa utilizeze serviciile oferite in cadrul SPA-ului si inainte de a efectua exercitii fizice.
- SPA-ul nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de accidentari, vatamari, boli sau decese care pot surveni in interiorul sau in afara zonei de relaxare, aparute ca urmare a utilizarii serviciilor SPA si cauzate de starea de sanatate necorespunzatoare a clientilor, de neadaptarea capacitatii fizice a acestora la efort, de nerespectarea regulilor de utilizare a echipamentelor din cadrul SPA-ului sau de orice alta cauza.
- In cazul utilizarii necorespunzatoare a echipamentului sportiv sau al unui alt bun al SPA-ului ori al Hotelului CITY Plaza care duce la deteriorarea echipamentului sau bunului respectiv, persoana in cauza va acoperi toate cheltuielile materiale survenite in urma reparatiilor sau inlocuirii acestor bunuri.
- Din motive de siguranta, este interzis accesul copiilor sub 4 ani la oricare dintre serviciile oferite in cadrul SPA-ului de la Hotel CITY Plaza.
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani au acces doar la piscina din cadrul SPA-ului si numai insotiti de catre un adult. Varsta minima pentru utilizarea salii de fitness este de 14 ani si se recomanda supravegherea minorului de catre un adult.
Este strict interzisa fotografierea, filmarea sau inregistrarea in orice spatiu din incinta SPA-ului, fara acceptul scris al managementului SPA.
- Este strict interzis saritul in piscina.
- Este obligatorie efectuarea dusului inainte de accesul in piscina sau in sauna.
- Este obligatoriu ca toti clientii sa pastreze curatenia vestiarelor, a toaletelor, a dusurilor si a tuturor spatiilor comune din SPA.
- In cazul pierderii cheii de la dulapul din vestiar, clientul este obligat sa achite o taxa de 10 lei pentru refacerea cheii de la vestiar.
- Pentru siguranta si confortul clientilor sai, managementul SPA-ului are dreptul sa inchida anumite incinte ale centrului sau toata zona de relaxare pentru efectuarea lucrarilor de intretinere, curatenie sau renovari. Oaspetii vor fi informati inainte de inchiderea propriu-zisa, exceptie facand defectiunile tehnice aparute in mod neprevazut si care necesita o interventie imediata.
- SPA-ul si personalul angajat nu isi asuma raspunderea pentru deteriorarea, pierderea, furtul lucrurilor personale ale clientilor sau pentru lucrurile uitate in incinta SPA-ului, care nu au fost incuiate in dulapurile din vestiare. Obiectele gasite in dulapurile din vestiare vor fi pastrate de catre SPA timp de o saptamana, dupa care vor fi considerate abandonate, ele nemaiputand fi apoi revendicate de clienti.
- La intrarea in SPA, este obligatorie prezentarea cardului nominal care atesta tipul de serviciu achizitionat de care urmeaza sa beneficieze clientul. In cazul clientilor cazati in hotel, este obligatoriu ca acestia sa isi spuna numele si numarul camerei in care sunt cazati.
- SPA-ul isi rezerva dreptul de a anula abonamentul, fara rambursarea contravalorii acestuia unui client in una din urmatoarele situatii:
- nerespectarea prezentului regulament;
- folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a SPA-ului nostru;
- nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor, savarsirea de infractiuni;
- nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;
- declararea datelor eronate in fisa de inscriere;
- instrainarea abonamentului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia.

Termeni si conditii privind accesul copiilor la zona de relaxare Salute Per Aqua

- Din motive de siguranta, este interzis accesul copiilor sub 4 ani la oricare dintre serviciile oferite in cadrul zonei de relaxare Salute Per Aqua de la Hotel CITY Plaza.
- Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani au acces DOAR la piscina din cadrul zonei de relaxare Salute Per Aqua si numai insotiti de catre un adult. Accesul copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani este permis doar in zilele de weekend (sambata si duminica) in intervalul 06:00 - 22:00.
Exceptie: Oaspetii care beneficiaza de serviciile de cazare la Hotelul CITY Plaza au acces pentru copiii lor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani la zona de relaxare conform orarului general de functionare a zonei de relaxare Salute Per Aqua.

Varsta minima pentru utilizarea salii de fitness este de 14 ani si se recomanda supravegherea minorului de catre un adult.

Va multumim!

Inapoi la SPA
Oferte SPA