Ken Sai Events Room

De ce “Ken Sai Events Room”?

Ken Sai Events Room este situat la etajul 6, in aripa noua a Hotelului si ofera o panorama deosebita catre Dealul Cetatuia, Parcul Central si Stadionul Cluj Arena.

Locatia este unica in Cluj-Napoca pentru organizarea oricarui tip de eveniment: business, cultural sau cu caracter personal (botezuri, aniversari sau diverse petreceri). Terasa panoramica intregeste atmosfera speciala de care orice eveniment are nevoie.

Ken Sai Events Room este un salon intim si elegant, in care elementele de design asiatice se imbina cu cele europene. Capacitatea maxima este de 40 locuri in sala, respectiv 16 locuri pe terasa. Spatiul se poate personaliza conform dorintelor, in functie de tipul evenimentului si numarul de invitati.

Meniul diversificat ofera o varietate de retete culinare, atat cu specific european cat si asiatic, servite sub forma de bufet sau meniuri fixe. Succesul evenimentului dumneavoastra este asigurat atat de locatie, precum si de serviciile atente personalul dedicat organizarii de evenimente, care va ofera asistenta si suport pe tot parcursul desfasurarii actiunii.

In Japonia veche, termenul „kensei”, utilizat ulterior si sub forma de „ken sai”, reprezenta titlul onorific suprem acordat unui luptator exceptional. Titlul aducea atat de mult prestigiu incat era de la sine inteles ca nu poate exista decat un singur „kensei” intr-un timp dat.

Va asteptam!Inapoi la Restaurante

Contact