Termeni si conditii

Modalitati de Rezervare CITY Plaza

Efectuarea rezervarilor se poate face direct pe site cu confirmarea online, fie pe e-mail la adresa: contact@cityhotels.ro, sau la numarul de fax: +40 264 450 152.

Cererile de rezervare/ modificare/ anulare sunt preluate pe toata perioada saptamanii, inclusiv in week-end, intre orele 08.00 – 18.00.

Pentru clientii individuali, prestatorul confirma sau infirma cererile de rezervare, in scris, utilizand formularele de rezervare CITY Plaza, in cel mult 8 ore lucratoare de la primirea comenzii.

Confirmarea se face prin transmiterea unui formular standard catre Beneficiar, formular care cuprinde toate detaliile aferente rezervarii (nume, prenume, numar confirmare, perioada cazare, tarif, servicii incluse, modalitate de plata).

Modificarile ulterioare la rezervarile confirmate deja, se pot efectua,in limita locurilor disponibile, la data anuntarii modificarii.

In caz de overbooking, personalul CITY Plaza va incerca sa asigure cazarea clientilor sai in alte hoteluri, la acelasi standard de calitate.


Conditii de anulare
Anularea rezervarilor fara penalizare trebuie efectuata in scris, cu minim 24h inante de inceperea sejurului. Anularea dupa acest termen se considera neprezentare (no show) si se penalizeaza cu 100% din tariful total contractat pe camera, pentru prima noapte de cazare.

Pentru Grupuri, se aplica conditii si termene diferite pentru rezevare si anulare. Va rugam sa va adresati departamentului de rezervari.

Conditii pentru Oferte Speciale:

* Rezervarile se fac in functie de diponibilitate.
* Sunt disponibile diferite tarife in functie de tipul de camera rezervat.
* Pot fi aplicate restrictii in anumite perioade.
* Ofertele speciale nu se cumuleaza cu alte oferte valabile si pot suferi modificari.
* Ofertele speciale includ TVA si taxa hoteliera.

Informatii:
Ora incepere sejur: 15:00 PM
Ora eliberare camera: 12:00 PM
...............................................................................................................................................................................
Animale de companie
Talie : Mica
Greutate maxima : 5kg
Tarif : 20% din tariful camerei/ noapte

Parcare
Parcare privata. Gratuita

Confidentialitate
Hotelul CITY Plaza asigura confidentialitatea datelor furnizate de catre clientii sai. Aceste date sunt folosite exclusiv pentru scopul in care au fost furnizate (efectuarea de rezervari, plati, etc).
Hotelul isi rezerva dreptul de a pastra in baza de date informatiile de contact ale clientilor, cu scopul de a le trimite acestora materiale informative si de prezentare a serviciilor oferite, oferte speciale, etc. Hotelul CITY Plaza nu pune la dispozitia tertilor datele clientilor sai.