Sali conferinte

Meet in Style in the CITY!

Centrul de conferinte dispune de 4 sali cu o capacitate totala de 440 locuri, beneficiind de cele mai noi dotari in domeniul organizarii de evenimente. Spatiile de diferite dimensiuni pot fi amenajate in functie de dorintele si necesitatile oaspetilor, acestea fiind special concepute pentru optimizarea confortului necesar.

Succesul evenimentului dumneavoastra este asigurat si de personalul dedicat organizarii de evenimente, care va ofera suport tehnic si asistenta pe tot parcursul desfasurarii actiunii.

Sala Ballroom

Sala Ballroom CITY Plaza

Situata la mezanin, cu o suprafata de 300 mp, capacitate de 230 persoane si un foaier de 120 mp, Sala Ballroom de la CITY Plaza este recomandata atat pentru organizarea unor evenimente de business: conferinte, congrese, cocktail-uri, diverse prezentari sau manifestari expozitionale, dar si pentru evenimente cu caracter personal: nunti, botezuri, aniversari, banchete.

Detalii

Sala Beijing

Situata la etajul V al hotelului, cu o suprafata de 100 mp, capacitate maxima de 80 persoane, sala Beijing reprezinta cadrul ideal pentru derularea unei conferinte de presa, a unei prezentari, a lansari de produse sau servicii, a unui botez, aniversare sau cocktail. De asemenea, sala Beijing dispune si de o terasa panoramica.

Detalii

Sala Venezia

Situata la etajul V al hotelului, cu o suprafata totala de 50 mp, capacitate maxima de 60 persoane, Sala Venezia poate fi folosita pentru sesiuni de training, interviuri de angajare, congrese, intalniri anuale, botezuri sau petreceri.

Detalii