What's Cooking in the CITY?

What's cooking in the CITY?


La CITY Plaza ne pregatim pentru un nou curs de gatit. De data aceasta, vom explora tainele Bucatariei Mediteraneene!

Curs de Bucatarie Mediteraneana:
11 Mai 2015, ora 18.00
18 Mai 2015, ora 18.00
25 Mai 2015, ora 18.00
2 Iunie 2015, ora 18.00

Locurile sunt limitate, iar inscrierile se pot face pana miercuri, 6 Mai 2015.

Cei pasionati de bucatarie sau cei care doresc sa descopere cate ceva din tainele gatitului pot sa se inscrie la aceste ateliere de gatit, iar la final vor primi o diploma onorifica.

Daca esti pasionat(a) de gastronomie, vino la CITY Plaza si participa la cursurile What's Cooking in the CITY? Alege o calatorie culinara unica, prin bucatariile lumii. Surprinde-i pe cei dragi cu retete speciale invatate de la Maestri Bucatari si aplica secretele descoperite la fiecare curs, in bucataria ta!

Cursul are un caracter practic, interactiv si se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete si apoi sa puna in aplicare, in viata cotidiana, retete de succes, utilizate de Maestrii Bucatari ai hotelului CITY Plaza.

Fiecare curs urmareste specificul unei bucatarii (asiatica, mediteraneana, frantuzeasca, vietnameza, argentiniana, nordica, europeana, italiana) si contine 4 module in care participantii vor gati retete alese de Maestrii Bucatari si vor degusta vinurile asociate cu preparatele culinare gatite.

Proiectul in sine reprezinta o calatorie culinara prin bucatariile lumii si isi propune crearea unor oportunitati de socializare pentru participanti. In acelasi timp, micile secrete descoperite in timpul atelierelor practice vor fi foarte utile atunci cand vor dori sa-i surprinda pe cei dragi cu preparate delicioase.


Conditii de participare si inscriere:

  • Cursul este un serviciu CITY Plaza, se adreseaza amatorilor, pasionati de arta culinara si are durata de 4 saptamani (1 modul de aproximativ 2h 30', pe saptamana).
  • Tariful per curs, per persoana este de 650 lei. (TVA inclus)
  • Inscrierea se face la Hotel CITY Plaza, in limita locurilor disponibile, prin plata integrala a valorii cursului. Cursul va fi sustinut de catre Maestrii Bucatari ai Hotelului CITY Plaza, Irina Ignat si Fatol Ioan.
  • Cursul nu reprezinta o modalitate de formare profesionala si nu are ca finalitate acordarea unui act oficial recunoscut de institutii ale Statului Roman.
  • Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe e-mail: contact@cityhotels.ro, telefon 0264-450 101 sau la Hotel CITY Plaza, Cluj-Napoca, Str. Sindicatelor 9-13.


Impresiile participantilor:

Doamna Adina Ionescu
„Mi-a facut mare placere sa particip la cele doua cursuri organizate pana acum, bucataria mediteraneeana si bucataria frantuzeasca, 2 teme foarte interesante, cu meniuri cu grija alese, completate de povestea lor. Gatesc asa cum m-am prezentat colegilor mei, mult si de mult (din copilarie)...
Citeste tot comentariul

Doamna Maia Banciu

"Le recomand tuturor celor dornici sa-si invinga inhibitiile, dar si celor pasionati de gastronomie si curiosi sa descopere tainele bucatariei internationale, sa se inscrie la cursurile organizate de CITY Plaza. What's Cooking in the CITY e mai mult decat un proiect de marketing...
Citeste tot comentariul

Doamna Anca Popescu

Sincer, acest curs a insemnat pentru mine mai mult decit ma asteptam. Am venit din pura curiozitate, cu citeva semne de intrebare vis a vis de abilitatile mele in tot ceea ce inseamna gatitul.  Am gasit o atmosfera extraordinar de placuta, colegi deosebiti si nu in ultimul rand...
Citeste tot comentariul

Doamna Amalia Kovacs 
„Vreau sa multumesc in primul rand pentru amabilitatea de care ati dat dovada si profesionalismul cu care a fost pregatit acest curs. Pentru mine au fost cele mai dragi si mai frumoase zile ...de nici nu mai stiu cand. Mii de multumiri celor mai buni, minunati si dedicati Maestri Bucatari...
Citeste tot comentariul

Click pentru mai multe Oferte

Inapoi la Home Page