Oferte

Servicii de Catering by CITY Plaza

Arta de a gati, Inovatia si Calitatea reprezinta contributia serviciului nostru de Catering pentru Evenimentul Dumneavoastra!

Detalii

Celebrate weddings by CITY Plaza

CITY Plaza va ofera locatia ideala pentru nunta perfecta: locatie ultra centala cu parcare proprie; asistenta pe parcursul planificarii si derularii nuntii; meniu pregatit de catre maestrii bucatari CITY Plaza, care fac parte din echipa culinara a Romaniei; apartament DeLux in noaptea nuntii; welcome package; late check out; mic dejun in camera; acces la Centrul SPA; tarife speciale pentru cazarea invitatilor si alte servicii si facilitati incluse.

Detalii

Happy Birthday in the CITY!

Pentru ca aniversarea oricarei persoane este un eveniment special, va asteptam la CITY Plaza sa va bucurati de un eveniment cu totul special.
Si pentru ca orice aniversare inseamna si cadouri, noi va oferim: atmosfera unica, preparate gustoase, servicii de calitate, 10% discount la nota de plata si vin spumant pentru intampinarea invitatilor.

Detalii

Romantic weekend in the CITY!

Daca doresti sa cuceresti, romantismul e din nou la moda! Un week-end in doi la hotel de 5 *, sampanie, ciocolata, fructe, cina la lumina lumanarilor, pachete SPA pentru cupluri si mult rasfat, va vor asigura clipe de neuitat!

Detalii

Pachetul Celebration

Pachetul Celebration este un produs special creat, pentru ca noaptea nuntii sa fie o experienta de neuitat, chiar daca ati ales o alta locatie pentru organizarea nuntii!

Detalii

Home Made Pasta

Va asteptam la Restaurantul Marco Polo sa savurati meniul special Home Made Pasta!
Pastele din acest meniu sunt preparate in bucataria noastra dupa retete proprii ale maestrilor bucatari...

Detalii

Bachelorette Party

Pentru ca orice petrecere a burlacelor sa fie completa, o relaxare la SPA este mai mult decat bine-venita!

Bucura-te de momente unice alaturi de prietenele tale, alegand unul din pachetele Salute Per Aqua Spa!

Detalii

Gift Cards Salute Per Aqua

More than a gift, a special experience!

Surprindeti persoanele speciale din viata dumneavoastra, cu un cadou inedit!
Gift Card-ul Salute Per Aqua ofera celor dragi tie o experienta memorabila, pe care o vor pretui mereu!

Detalii

Oferta Slim Programme

Short, express sau complete!
Optati pentru unul din aceste trei programe special create, pentru silueta dumneavoastra! Alegeti masajul de relaxare sau anticelulitic, pentru a va remodela corpul asa cum va doriti!

Detalii

Oferta Slim & Tone

Alegeti Slim&Tone si veti beneficia de cele mai eficfiente programe de slabit si tonifiere: masaje anticelulitice, masaje de tonifiere, sauna, jacuzzi, aquagym, programe personalizate de fitness, piscina precum si ceaiuri si crème care intensifica efectul dorit!

Detalii