Despre noi

Bine ati venit la Hotelul CITY Plaza din Cluj-Napoca!

Hotelul CITY Plaza este situat ultracentral si totusi intr-o zona surprinzator de linistita a orasului Cluj-Napoca. Localizat in imediata apropiere a Parcului Central, a Salii Polivalente, a Primariei Cluj-Napoca si a centrului istoric, hotelul ofera acces rapid catre zonele de interes turistic, restaurante, baruri si terase (Piata Muzeului, Casa Matei Corvin, Gradina Botanica, Catedrala Sfantul Mihail, Opera Maghiara, Muzeul de Arta si zona pietonala), universitati si institutii publice.

Hotelul a fost gandit din perspectiva oaspetelui nostru si a beneficiilor pe care acesta le obtine alegand locatia noastra: confort, eficienta, posibilitatea de a selecta dintr-o gama diversificata de servicii si atentia la detalii.

Hotelul nostru va asteapta cu 84 de camere si apartamente, fiecare tip de camera avand un design distinct, original si facilitati specifice menite sa va faca sederea cat mai placuta: aer conditionat, minibar, seif, welcome package la sosire (ceai / cafea), internet wireless. In functie de necesitati, oferim si camere special amenajate pentru persoane cu dizabilitati.

De asemenea, la hotelul CITY Plaza dispunem si de un centru de conferinte cu sali multifunctionale, avand o capacitate totala de 440 locuri, un restaurant cu specific international si un centru SPA cu piscina panoramica, dedicat in intregime relaxarii!

Ceea ce caracterizeaza serviciile noastre este permanenta atentie la asteptarile oaspetilor, disponibilitatea, atitudinea proactiva si adaptarea continua la cerintele acestora.

Va asteptam la Hotel CITY Plaza!

SALI DE EVENIMENTE

Concepte ce definesc serviciile Hotelului CITY Plaza


"The art of taking care"
Diversitate, Eficienta, Exclusivitate si Autenticitate - intregul concept CITY Plaza evolueaza in jurul acestor asteptari si ofera un produs complex si distinctiv pe piata hoteliera din Transilvania.

"Business & After Business Hotel"
Diversitatea facilitatilor oferite creeaza spatiul optim pentru toti oaspetii nostri.
Restaurantul cu specific international, camerele si apartamentele, salile de evenimente, zona de relaxare Salute Per Aqua, dar si cursurile de gatit sau brunch-ul de duminica dupa-amiaza transforma CITY Plaza intr-un hotel Business & After Business, care va invita sa va petreceti timpul agreabil, in orice moment al zilei.


Avantaje CITY Plaza

 • Localizare ultracentrala si totusi intr-o zona linistita a orasului Cluj-Napoca. 
 • O parcare privata generoasa, cu control acces si supraveghere video.
 • Camere si apartamente cu un design distinct, original si facilitati specifice. Apartamente Deluxe, decorate minimalist modern sau cu influente asiatice, art nouveau sau de inspiratie romaneasca, toate menite sa ofere oaspeČ›ilor nostri o noua experienta si un sejur placut si confortabil.
 • Welcome package in camera, la sosire: ceai, cafea
 • Serviciu concierge 24 h
 • Un mic dejun bufet, bogat si diversificat, cu produse de patiserie si panificatie facute “in casa”.
 • Internet wireless gratuit in fiecare camera si in spatiile publice din hotel
 • Sala multifunctionala de 300 mp echipata cu ultimele dotari in domeniul organizarii de evenimente, dar si un foaier de 100 mp si garderoba generoasa.
 • Doua sali de conferinte de capacitate medie la etajul 5, dar si spatii pentru intalniri mai restranse.
 • Terase panoramice
 • Ken Sai Events Room este un salon intim si elegant, in care elementele de design asiatice se imbina cu cele europene. Capacitatea maxima este de 40 locuri in sala, respectiv 16 locuri pe terasa. Spatiul se poate personaliza conform dorintelor, in functie de tipul evenimentului si numarul de invitati.
 • Restaurantul cu specific international Marco Polo, unde va oferim o selectie dintre cele mai cunoscute preparate din bucatariile internationale, pregatite de Maestri Bucatari cu experienta vasta in domeniu.
 • Piscina panoramica si serviciile de intretinere si relaxare oferite in cadrul zonei de Salute Per Aqua. Zona de relaxare Salute Per Aqua functioneaza in regim de club, oferind oaspetilor sai relaxarea si intimitatea pe care fiecare si-o doreste.
 • Intermedierea serviciului de Rent a car / transfer spre orice locatie.
 • PC & printer pentru oaspeČ›i
 • Wake-up call

Home Page