Presidential Suite

Presidential Suite

Salonul are 67 mp si poate fi folosit pentru intalniri oficiale, intalniri de afaceri sau mese private. Dormitorul are 37 mp, iar pentru un confort maxim, dispune de cada cu hidromasaj si baie cu propria infrasauna. Intregul apartament are o suprafata de 120 mp.

Facilitati gratuite disponibile:
- acces Internet Wi-Fi (in camera si in zonele publice din hotel: receptie, CITY Lounge, Restaurantul Marco Polo, holuri, zona de relaxare Salute Per Aqua, salile de conferinte si evenimente)
- seif
- aer conditionat
- 2 x LCD TV
- home cinema
- produsele din minibar
- welcome package (cafea, ceai, apa)
-
baie principala cu dus spatios, infrasauna, cada cu hidromasaj, sonorizare si incalzire in pardoseala, uscator de par, priza pentru aparat de barbierit.
- baie secundara

Facilitati si servicii contracost:
- serviciile de spalatorie
- serviciile de telefonie si fax
- servirea micului dejun in camera
- produsele din meniul de room service
- produsele din minibar vinuri

Tariful include: cazare cu mic dejun bufet, facilitatile gratuite disponibile in camera, acces la zona de relaxare Salute Per Aqua, acces la parcare privata supravegheata video, taxa hoteliera si TVA, facilitarea serviciului de pick-up sau rent a car, serviciu de wake-up call, PC si imprimanta pentru oaspeti.

Pentru disponibilitate si tarife, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0264-450101 sau prin e-mail: contact@cityhotels.ro.

Inapoi la Camere