Oval Suite Deluxe

Oval Suite Deluxe

Oval Suite Deluxe este un ansamblu cu suprafete generoase, beneficiind din plin de lumina naturala datorita suprafetelor vitrate mari. Acest ansamblu ofera o priveliste deosebita asupra orasului. Compus din zona de zi si zona de noapte si avand design contemporan Oval Suite Deluxe este un spatiu functional, confortabil si spectaculos. De asemenea, ansamblul Oval Suite Deluxe este destinat cazarii a doua persoane si are o suprafata de 71 mp.

Facilitati gratuite disponibile:
- acces Internet Wi-Fi (in camera si in zonele publice din hotel: receptie, CITY Lounge, Restaurantul Marco Polo, holuri, zona de relaxare Salute Per Aqua, salile de conferinte si evenimente)
- seif
- aer conditionat
- 2 x LCD TV
- baie cu doua lavoare, cada cu hidromasaj, dus spatios si incalzire in pardoseala, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit
- toaleta secundara
- welcome package in camera (apa, ceai, cafea)
- walk in dressing

Facilitati si servicii contracost:
- serviciile de telefonie si fax
- produsele din minibar
- serviciile de spalatorie
- servirea micului dejun in camera
- produsele din meniul de room service

Tariful include: cazare cu mic dejun bufet, facilitatile gratuite disponibile in camera, acces la zona de relaxare Salute Per Aqua, acces la parcare privata supravegheata video, taxa hoteliera si TVA, facilitarea serviciului de pick-up sau rent a car, serviciu de wake-up call, PC si imprimanta pentru oaspeti.


Verificati disponibilitatea si tarifele!

Inapoi la Camere